Tradicions Nadalesques
Explicare com es celebra el nadal i com son les tradicions de alguns paisos de tot arreu del Món.
Japó
El dia 24 de Decembre a Japó no es celebra el Nadal, es completament diferent perquè aquell dia es celebra el dia dels enamorats i tenen que esperar al Cap d' Any per celebrar el Nadal amb els familiars i rebre els regals. La seva tradició diu que el primer àpat del any assegura la bona sort.
Australia
El 25 de desembre, més de 40.000 persones es reuneixen a Bondi Beach, a Sydney, i quan cau la nit presencien l’espectacle de focs artificials al Pont del Port. El dia 25 en vegades de que vingui el pare Noel amb els seus rens, vindra el Swag Man amb sis cangurs i repartira regals als nois i noies que es van portar bé.
Alemanya
El dia 5 en Alemanya els nen porten les seves sabatilles al davant de la porta esperant el dia seguent que el Sant Nicolas (Pare Noel) li porti regals, xocolates i dolços. Si el noi se ha portat malament aqust any el Krampus (contrapart del Pare Noel) li donaran branques seques a les sabates que ha posat el noi.
Colombia
El 7 de desembre comencen els ritus i actes per donar la benvinguda al Nadal per tota Colòmbia. La vigília de la Immaculada Concepció de Maria els colombians celebren la seva Nit de les Velitas, en què les famílies es reuneixen a les portes de casa seva per encendre moltes espelmes que seran les que il·luminin el camí a la verge Maria perquè entri en elles i les beneeixi. Aquesta nit, els focs artificials omplen de color el cel de tota Colòmbia.
Turquia
Per als Musulmans, 24 de desembre no és una data en què es commemora el naixement de Jesus. Els musulmans tenen Jesús en la seva Koran però la figura sobretot important en la seva religió és el profeta Maome. Al final de l'any, Istanbul és adornat amb llums als carrers principals, però això es fa per commemorar l'Any Nou.